Bye bye baard

Behoed jezelf een hipstervention

Warning: file_get_contents(https://www.googleapis.com/youtube/v3/videos?part=snippet,contentDetails&id=JQg4FH2S8tU&key=1): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 400 Bad Request in /var/www/vhosts/websitevanhank.nl/httpdocs/hank-content/plugins/youtube-embed/includes/api-access.php on line 99
Een van de best bekeken verhalen op HANK is toch het stuk waarin Thomas Olsthoon in detail  – want met een serieus stappenplan – uitlegt hoe je de perfecte baard krijgt. Maar helaas, de hipster is dood beweren de deskundigen. Dus ook zijn gezichtsbeharing.

HipsterventionHeb jij weer. Bezit je eindelijk de hipsterbaard – na jarenlang zorgvuldig verzorgen en vertroetelen – die je ooit wilde, moet ‘ie eraf. Bye bye baard. Met dank aan vermaledijde en doorgaans gladde ‘yuccies’ die steeds meer voet aan wal zetten van mannenland. Voor je het weet ben jij straks ook slachtoffer van een  heuse hipstervention. Zoals deze gast in Australie overkwam. Zijn moeder vertelt voor de camera hoe het mis kon gaan met haar zoon…

‘Shave The Beard, Save The World!’
‘Hij was een heel vrolijke jongen,’ vertelt ma in tranen voor de camera. ‘Hij speelde  graag veel en vaak met zijn vrienden. Hij deed aan sport. Hij wilde architect worden zodat hij voor ons allemaal huizen kon bouwen. Maar ineens veranderde hij toen hij in contact met allerlei nieuwe vrienden…’

avatar

Over


Rim Voorhaar - voormalig fly on the wall bij Het Parool en Sportweek en mede-initiatiefnemer van het multimedium hockey.nl – werd geboren in Bussum (1969), is vader van Ko (08-09-10) en de 'founding father' achter de ‘beweging’ HANK. Zijn credo: mannen praten wel... Rim droomt over de Wielerronde van de Orteliusstraat in De Baarsjes (Amsterdam) en een kortebaandraverij in de Jan Evertsenstraat...

 
 

GERELATEERDE BERICHTEN


 

 

REAGEREN & DELEN


 

Rare jongens die stereotypes

Helaas is de site van NRC Q vanaf vandaag 31 mei 2016 opgeheven. Jammer. Toen ik gister voor een laatste keer grasduinde door de artikelen bleef ik steken bij een artikel over het benadrukken van vrouwelijke stereotypes in reclames. De verslaggever uitte haar twijfels over het feit dat vrouwen nog steeds op die manier geportretteerd worden, maar hetzelfde geldt dan natuurlijk ook voor mannen. Toch?!

Meer

Bye bye baard

Heb jij weer. Moet die hipsterbaard - waar je al een paar jaar zorgvuldig en met liefde aan hebt gewerkt om 'm precies te krijgen zoals je wilde - er ineens af.

Meer

Bouw mee aan Rock City

Sinds hij tien jaar geleden van Amsterdam naar Groningen verhuisde, laaft Igor Wijnker - prominent lid van HANK - zich aan de rijke popscene in deze eigenzinnige stad. Hij leerde er bijzondere mensen en plekken kennen die echt moeten worden vastgelegd. Nu het nog kan. Bouw mee aan Rock City.

Meer

Dansplaten volgens DJ Docherty

Ben je op zoek naar songs waarop iedereen los gaat op de dansvloer? Struin dan mee in de Thé Dansant Top-33 die voormalig hockey-international Laurence Docherty ooit samenstelde. Met deze songs (inclusief intro van Docherty) krijg je zelfs het dufste feestje aan de praat.

Meer

Er is een Amsterdammer dood gegaan

Zijn naam was Theo Schoumans. Hij werd op 6 juli 1921 geboren. Als vierjarige belandde hij voor het eerst in de Orteliusstraat in Amsterdam West waar hij tot zijn overlijden woonde. Maar tijdens de viering van Nationale Burendag keert ‘Theo’ terug. Een ode aan de oude wijkbewoner.

Meer

Playing For Change Day

Vandaag is het superfunkdag, las ik ergens. Dan denk ik direct aan Playing For Change. Een internationale beweging die muziek gebruikt om ons wereldwijd met elkaar te verbinden. Beweeg ook mee op 19 september tijdens Playing For Change Day.

Meer